Produkter Support Referencer Login Kontakt
Forsiden

PeTec har valg Sitefinity CMS


- som fremtidens CMS-værktøj


Hvad er Sitefinity CMS?

Sitefinity CMS er et brugervenligt, fleksibelt og produktivt Content Management-værktøj, som er udviklet af softwareselskabet Telerik Inc., som er en førende leverandør af udviklingsværktøjer og komponenter til .NET.


Hvem henvender Sitefinity CMS sig til?
Sitefinity CMS henvender sig til såvel små som store virksomheder, der ønsker at arbejde kreativt og målrettet med deres hjemmeside.

Når web-løsningen først er implementeret og designet er fastlagt, er det nemt at oprette tekst, billeder, flash og video på en effektiv og overskuelig måde. Skabeloner sikrer at alle sider overholder de fastlagte layout-rammer. Medarbejderne skal blot vælge en skabelon og oprette sidens indhold - med Sitefinity CMS kan alle medarbejder, der kender til tekstbehandling være med i vedligeholdelse af hjemmesiden - uden kendskab til teknik og programmering.


Med Sitefinity CMS er det muligt at uddelegerer arbejdet til flere medarbejdere, grupper og afdelinger. Du kan styre hvem der må oprette, redigere, offentliggøre eller slette en side. Det kan bl.a. bruges til, at siden bliver kvalitetssikret inden den offentlige udgivelse.


Sitefinity indeholder følgende af moduler:

  • Blogs
  • Events
  • Forum
  • Intranet/Extranet
  • List (til fx FAQ, kontakter, To-Do, Produtlister etc.)
  • News
  • Newsletter
  • RSS feeds
  • Search

For dem der vil vide lidt mere!
Hjemmesidens funktionalitet og layout defineres ved hjælp af skabeloner og temaer, som er baseret på standard ASP.NET Masterpages og Themes. De funktionelle elementer i Sitefinity-sider er opbygget ved hjælp af kontroller, ligesom i enhver standard ASP.NET-løsning. Hvis du har brug for nogle specielle funktioner, kan du selv oprette dem som .NET brugerkontroller med Visual Studio og hurtigt tilføje dem til Sitefinity værktøjskassen.


Integration med andre IT-systemer
Sitefinity CMS kan administrere flere website-, intranet- og ekstranet løsninger i samme system og med genbrug af indhold på tværs af løsningerne.

 

Priser og anerkendelser 
Telerik's produkter har modtaget en række priser og anerkendelser, bl.a. .NET Developer's Journal (læserens valg) og SYS-CON Readers' Choice Awards, også kendt som "Oscars af software-industrien".  Læs mere.

 

 
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!